Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Takhle kombinace chutí vás uchvátí, prostě musíte vyzkoušet!

RECEPT: Jehněčí mleté s čerstvými bylinkami, česnekovým zákysem a pikantním kuskusem

Vložit video na:

Takhle kombinace chutí vás uchvátí, prostě musíte vyzkoušet!

Potřebujeme:
400 g jehněčího mletého masa
2 ks vejce
česnek
majoránku
tymián
listovou petržel
zauzenou sůl, pepř

Na česnekový zákys:
3 lžíce měkkého tvarohu
3 lžíce zakysané smetana
3 stroužky česneku
petrželku
sul, pepř

 

Mleté maso smícháme s utřeným česnekem se zauzenou solí, nasekanými bylinkami a vajíčkem. Důkladně promícháme. Poté vytvarujeme šištičky, které dáme na jehlu nebo špejli a pečeme v troubě na pečícím papíru cca 15 - 20 minut při 160 °C.

Česnek utřeme se solí a přidáme ho do zakysané smetany s tvarohem. Opepříme, promícháme a poté přidáme nadrobno nasekanou pažitku.

RECEPT: Jehněčí mleté s čerstvými bylinkami, česnekovým zákysem a pikantním kuskusem
(Foto: TV Nova)


Námět: Zdeněk Samec




Rady ptáka Loskutáka

NEJNOVĚJŠÍ DÍL: Rady ptáka Loskutáka - 17. 3. 2018 »

Abyste se nenudili, je tu pořad pro kutily! Plný rad, inspirace a nápadů pro zahrádkáře, kutily i chovatele. Odpoví vám na vše, o vás zajímá a s moderátorem Petrem Rychlým. více»
Loskuták - 609. díl - 4

Teddy králíčci »

Teddy králíček je téměř ideální bytový mazlíček. Navíc je strašně rozkošný! Přesvědčte se sami. více»
Loskuták - 609. díl - 5

Netradiční a originální barevná květinová aranžmá. Musíte vidět! »

Po zimě, která působí poměrně šedivým dojmem, je dobré rozsvítit interiér živými květinami a veselými barvami. Ukážeme si netradiční a přitom jednoduché nápady, jak nápaditá květinová aranžmá vytvořit. A dopomůžou nám k tomu třeba i takové bonbóny! více»
Loskuták - 608. díl - 5

RECEPT: Cibulový džem »

Zkuste senzační cibulovou marmeládu a zajímavou a chutnou vepřovou pomazánku! více»
0 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

Ke článku nejsou žádné komentáře