Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

70 dkg pokrájených čerstvých hub 3 celá vejce 10 rohlíků 4 lžíce mléka 1 velká cibule 8 - 10 stroužků česneku kousek másla kmín sůl pepř vegeta major...

Houbovník

70 dkg pokrájených čerstvých hub
3 celá vejce
10 rohlíků
4 lžíce mléka
1 velká cibule
8 - 10 stroužků česneku
kousek másla
kmín
sůl
pepř
vegeta
majoránka
Houby podusíme ve vlastní šťávě (nesolíme).
Cibuli nakrájíme na drobno a necháme na oleji zesklovatět. Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme celá vejce, sůl, kmín, pepř, trochu vegety, majoránku, utřený česnek a mléko. Promícháme, přidáme dušené houby, cibuli a řádně znovu promícháme (nejlépe rukama). Rozprostřeme na vymazaný pekáč, navrch dáme kousek másla a asi 30 minut pečeme v předehřáté troubě.

Loskuták: Zvěřinová paštika

RECEPT: Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou »

Připravte si společně s Petrem Rychlým výbornou domácí zvěřinovou paštiku s brusinkovou omáčkou! více»
Loskuták: Karbanatky

RECEPT: Houbové karbanátky s česnekovým zákysem »

Připravte si společně s Petrem Rychlým chutné karbanátky plněné houbami se šťouchanými bramborami a česnekovým zákysem. více»
Loskuták: Recept - krkovička

RECEPT na gril: Krkovička s mrkví a cuketou »

Zpříjemněte si konec léta ještě skvělou grilovačkou! Petr Rychlý vám přináší skvělý recept, na kterém si jistě pochutnáte. více»
Loskuták: Chilli

Chilli papričky »

Obliba ostrých jídel kořeněných chilli papričkami celosvětově roste. Proto vám v této reportáži představíme sortiment pálivých papriček hlavně z druhu Capsicum chinense, vysvětlíme některé mylné informace, ukážeme, jak si vypěstovat dostatek pálivých papriček v truhlíku na balkoně a poradíme s tím, jak chilli zakonzervovat v olivovém oleji. A nejen to, tak se podívejte! více»
Loskuták: Rajčata

RECEPT: Rajčata plněná rýží »

Připravte si spolu s námi výbornou a zdravou večeři. Při přípravě zužitkujete právě dozrávající rajčata. Stejně tak se však recept hodí i pro jinou zeleninu, například cuketu. více»
0 hlasů
Vaše hodnocení