Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

70 dkg pokrájených čerstvých hub 3 celá vejce 10 rohlíků 4 lžíce mléka 1 velká cibule 8 - 10 stroužků česneku kousek másla kmín sůl pepř vegeta major...

Houbovník

70 dkg pokrájených čerstvých hub
3 celá vejce
10 rohlíků
4 lžíce mléka
1 velká cibule
8 - 10 stroužků česneku
kousek másla
kmín
sůl
pepř
vegeta
majoránka
Houby podusíme ve vlastní šťávě (nesolíme).
Cibuli nakrájíme na drobno a necháme na oleji zesklovatět. Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme celá vejce, sůl, kmín, pepř, trochu vegety, majoránku, utřený česnek a mléko. Promícháme, přidáme dušené houby, cibuli a řádně znovu promícháme (nejlépe rukama). Rozprostřeme na vymazaný pekáč, navrch dáme kousek másla a asi 30 minut pečeme v předehřáté troubě.

Halloweenská tykev

RECEPT: Jednoduché pečené tykve »

Halloween už je skoro za dveřmi. Lámete si hlavu, co udělat se zbytkem vydlabané dýně? Nezoufejte a zkuste třeba tento zajímavý recept na zapečené houby s dýní. Máme pro vás celý postup. více»
Halloweenské inspirace - 15

Tykve pro krásu i do kuchyně »

Existuje několik druhů tykví, které se od sebe liší. Znáte je? Podívejte se na reportáž, ve které nám pan Gajdoštin ukáže ty nejznámější. více»
Brambory jako zahušťovadlo

Skladování a výběr brambor »

V následující reportáži si povíme o konzumních pozdních bramborách, jejich sklizeň se nyní blíží závěru. Tyto brambory nakupujeme, jíme a případně také skladujeme až do jara. Na co bychom si při jejich výběru měli dát pozor a jak správně je skladovat? Podívejte se. více»
zelí

Kvašená zelenina »

Kvašená zelenina je vitamínovou bombou, která obsahuje mnoho enzymů a má příznivý vliv na trávení. Domácí příprava přitom není nijak složitá. Podívejte se, jak správně fermentovat. více»
Hermelínová pomazánka ILUSTRAČNÍ FOTO

Nakládaný hermelín »

V této reportáži nás Iva Bartošová naučí, jak správně postupovat při nakládání hermelínu a ukáže nám dva netradiční recepty nakládaného hermelínu – „Datlování“ a „Kapr na kmíně“. Tak se podívejte a inspirujte. více»
0 hlasů
Vaše hodnocení