Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

70 dkg pokrájených čerstvých hub 3 celá vejce 10 rohlíků 4 lžíce mléka 1 velká cibule 8 - 10 stroužků česneku kousek másla kmín sůl pepř vegeta major...

Houbovník

70 dkg pokrájených čerstvých hub
3 celá vejce
10 rohlíků
4 lžíce mléka
1 velká cibule
8 - 10 stroužků česneku
kousek másla
kmín
sůl
pepř
vegeta
majoránka
Houby podusíme ve vlastní šťávě (nesolíme).
Cibuli nakrájíme na drobno a necháme na oleji zesklovatět. Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme celá vejce, sůl, kmín, pepř, trochu vegety, majoránku, utřený česnek a mléko. Promícháme, přidáme dušené houby, cibuli a řádně znovu promícháme (nejlépe rukama). Rozprostřeme na vymazaný pekáč, navrch dáme kousek másla a asi 30 minut pečeme v předehřáté troubě.

Bylinky

Tradiční kořeninové bylinky asijské kuchyně »

V této reportáži vám předvedeme méně známé, ale dnes již běžně dostupné byliny, které se používají v asijské kuchyni. Všechny druhy se dají běžně koupit v každé lépe zásobované vietnamské tržnici. A dodají pokrmům onu skvělou chuť i vůni. více»
Potraviny - Řapíkatý celer

Fenykl a řapíkatý celer »

Fenykl a řapíkatý celer obsahují mnoho tělu prospěšných látek. Svou chutí také okouzlí. Jak je v soudobé kuchyni používat? A pěstovat? Zjistíte v této reportáži. více»
Salát

Přehled listových salátů »

Běžný hlávkový salát tentokrát jednoduše přeskočíme, neboť patří k zavedené zelenině. A v reportáži si představíme další saláty – římský či dubový a vzpomeneme také hlávkovou čekanku a ostatní listovou zeleninu jako roketa. více»
Rybí filet

Proč konzumovat mražené ryby? »

V dnešní reportáži bychom chtěli poradit všem, kteří nejedí kapra na Štědrý večer, s výběrem filé z mořských ryb. Chlazené ryby nemus být zdaleka tak čerstvé jako ty mražené. Zjistěte více. více»
Tescoma s chutí - Španělská tortilla s pečenými paprikami

Bramborová tortilla s hlívou na oboustranné pánvi »

Už jste slyšeli o oboustranné pánvi? Nabízí novou dimenzi vaření. Smažení, pečení, a dušení pokrmů je v ní kratší, propečení rovnoměrné, s minimálním množstvím tuku. Proč si kulinaření neusnadnit, když to jde tak snadno! A ještě přidáme jeden skvělý recept, tak se mrkněte. více»
0 hlasů
Vaše hodnocení