Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Ivan Vodochodský se ve svém kulinářském seriálu Jak se co dělá v dnešním Loskutákovi doslova pustil do králíka.

Jak na králíka

Rady ptáka Loskutáka - 20. 5. 2007 - Králík

Vložit video na:

Ivan Vodochodský se ve svém kulinářském seriálu Jak se co dělá v dnešním Loskutákovi doslova pustil do králíka.

Jak správně a co nejchutněji připravit králičí maso se dozvíte v následujícím videu.
 

Králík cibuláč:
králík
100g špeku
cibule
přepuštěné máslo
200 g tmavého chleba
250 ml kysané smetany
sůl
pepř

Marináda:
250 ml červeného vína
cibule
jalovec
nové koření
bobkový list
tymián
200 ml podmáslí

 

 

DISKUTUJTE

Jídlo s masem

RECEPT: Závitky s domácím jogurtem a francouzský salát »

Maso a jogurt! Připadá vám toto spojení divné? Naopak báječně chutná. Vybrali jsme pro vás recept na závitky z vepřového bůčku s křenovým domácím jogurtem. více»
Kurkuma

Kurkuma »

Znáte Kurkumu? Je to léčivá rostlina, koření i barvivo! Zjistěte o ní více. více»
Bylinky a vitamíny - 1

Bylinkové truhlíky: Kombinace »

I když používáme v kuchyni řadu sušeného koření, vždy dodá jídlu tu pravou chuť přídavek čerstvé bylinky. Navíc truhlíky jsou velmi hezké a příjemně voní. A nemusíme být ani hospodyňka, ani zahradník, abychom měli pár bylinek k ruce. více»
Výživa dětí - 3

Dobroty nejen na dětskou párty »

V této reportáži nám pan Karel Havlíček připraví rychlé a jednoduché recepty, které jsou vhodné na narozeninovou oslavu, dětský den, oslavu konce školního roku, nebo jen tak pro vaše děti jako netradiční odpolední svačinu. Předvedeme si také osvěžující nealko nápoj, který uhasí žízeň v horkém letním dni. více»
vaření v páře 2

Inteligentní vaření v páře »

Chcete začít jíst zdravě, ale zároveň nemáte čas, abyste se přípravě pokrmů dlouho a pracně věnovali? Řešení nabízí „Inteligentní vaření v páře“. Zjistěte více. více»
4 hlasů
Vaše hodnocení