Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Ivan Vodochodský se ve svém kulinářském seriálu Jak se co dělá v dnešním Loskutákovi doslova pustil do králíka.

Jak na králíka

Rady ptáka Loskutáka - 20. 5. 2007 - Králík

Vložit video na:

Ivan Vodochodský se ve svém kulinářském seriálu Jak se co dělá v dnešním Loskutákovi doslova pustil do králíka.

Jak správně a co nejchutněji připravit králičí maso se dozvíte v následujícím videu.
 

Králík cibuláč:
králík
100g špeku
cibule
přepuštěné máslo
200 g tmavého chleba
250 ml kysané smetany
sůl
pepř

Marináda:
250 ml červeného vína
cibule
jalovec
nové koření
bobkový list
tymián
200 ml podmáslí

 

 

DISKUTUJTE

zelí

Kvašená zelenina »

Kvašená zelenina je vitamínovou bombou, která obsahuje mnoho enzymů a má příznivý vliv na trávení. Domácí příprava přitom není nijak složitá. Podívejte se, jak správně fermentovat. více»
Hermelínová pomazánka ILUSTRAČNÍ FOTO

Nakládaný hermelín »

V této reportáži nás Iva Bartošová naučí, jak správně postupovat při nakládání hermelínu a ukáže nám dva netradiční recepty nakládaného hermelínu – „Datlování“ a „Kapr na kmíně“. Tak se podívejte a inspirujte. více»
Sušené houby

Sušení hub, ovoce a zeleniny v moderních sušičkách »

Sušení ovoce, hub a zeleniny patří mezi nejstarší způsoby jejich konzervace. Nejenže se jedná o proceduru velmi jednoduchou, ale také zdravou. A dnes máme na trhu speciální sušičky, se kterými to hravě zvládneme. Kterou si ale vybrat? více»
Fazolové lusky

Luskové fazolky a fazole »

Obecně rozlišujeme fazolové lusky a fazole, jak je pěstovat? A na co se hodí? Zjistěte. více»
Jídlo s masem

RECEPT: Závitky s domácím jogurtem a francouzský salát »

Maso a jogurt! Připadá vám toto spojení divné? Naopak báječně chutná. Vybrali jsme pro vás recept na závitky z vepřového bůčku s křenovým domácím jogurtem. více»
4 hlasů
Vaše hodnocení