Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Ivan Vodochodský se ve svém kulinářském seriálu Jak se co dělá v dnešním Loskutákovi doslova pustil do králíka.

Jak na králíka

Rady ptáka Loskutáka - 20. 5. 2007 - Králík

Vložit video na:

Ivan Vodochodský se ve svém kulinářském seriálu Jak se co dělá v dnešním Loskutákovi doslova pustil do králíka.

Jak správně a co nejchutněji připravit králičí maso se dozvíte v následujícím videu.
 

Králík cibuláč:
králík
100g špeku
cibule
přepuštěné máslo
200 g tmavého chleba
250 ml kysané smetany
sůl
pepř

Marináda:
250 ml červeného vína
cibule
jalovec
nové koření
bobkový list
tymián
200 ml podmáslí

 

 

DISKUTUJTE

Kuchařka Sladké Bary - Stáňa Mutlová - 1

Čokoládový dort v podzimním designu »

V této reportáži si upečeme s cukrářkou Stáňou Mutlovou, která se umístila na 3. místě v soutěži Svatební dort roku 2014 v kategorii Svatební design dortu, jednoduchý čokoládový dort v podzimním designu. Podívejte se! více»
Halloweenská tykev

RECEPT: Jednoduché pečené tykve »

Halloween už je skoro za dveřmi. Lámete si hlavu, co udělat se zbytkem vydlabané dýně? Nezoufejte a zkuste třeba tento zajímavý recept na zapečené houby s dýní. Máme pro vás celý postup. více»
Halloweenské inspirace - 15

Tykve pro krásu i do kuchyně »

Existuje několik druhů tykví, které se od sebe liší. Znáte je? Podívejte se na reportáž, ve které nám pan Gajdoštin ukáže ty nejznámější. více»
Brambory jako zahušťovadlo

Skladování a výběr brambor »

V následující reportáži si povíme o konzumních pozdních bramborách, jejich sklizeň se nyní blíží závěru. Tyto brambory nakupujeme, jíme a případně také skladujeme až do jara. Na co bychom si při jejich výběru měli dát pozor a jak správně je skladovat? Podívejte se. více»
zelí

Kvašená zelenina »

Kvašená zelenina je vitamínovou bombou, která obsahuje mnoho enzymů a má příznivý vliv na trávení. Domácí příprava přitom není nijak složitá. Podívejte se, jak správně fermentovat. více»
4 hlasů
Vaše hodnocení