Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Loskuták, poradí Vám co a jak – Gondíkovi vyhledávají nové trendy a nápady nejen pro kutily.

1 2 3 4 5 6 7 další
21.10.2008 16:10
Počet příspěvků: 1
Ahoj lidi, já bych chtěla vidět víc ručních prací, třeba nějaké vyšívání, háčkování, patchwork, malování na látku. Nikde na netu to nemůžu najít. 
26.10.2008 11:10
Počet příspěvků: 0
Dotaz:
Dobrý den, kdy se dají koupit, případně kdo je výrobcem '"Rychloupínací zahradní, bazénové a víceúčelové sítě'", o kterých byla 19.10 reportáž?
Prošel jsem markety Baumax, Hornbach, Bauhaus, Obi a nikde o nich neslyšeli a nic takového v sortimentu nemají. 
26.10.2008 19:10
Dobrý den,
bylo by možné natočit repotáž o pěstování sloupových jabloní? Způsob pěstování, do jaké výšky dorůstají, jejich zakracování ...
Děkuji Alena 
27.10.2008 10:10
Dobrý den,
jsem rád ,jako fanoušek hobby ,že jste do vysílání zařadily i tento pořad.
Moc se mi líbyla reportáž o modelu '"tank leopard'" a doufám ,že přibyde i spousta podobných reportáží.:) 
28.10.2008 17:10
Počet příspěvků: 2
Loskuták je pořad,který je stále potřeba tak díky tvůrcům a moderátorům Adéle :D a Daliborovi.Jen mě tam bohužel nesedí pan Brousek }:Vlstinka 
28.10.2008 22:10
Musím se připojit k těm, co si stěžují, že váš portál je nepřehledný. Videa mi také nejdou spustit, sekají se a já nemám trpělivost čekat až se zase kousek načte. běžně jsem se dříve dívala na televizní noviny, protože moje pracovní doba mi neumožňuje je sledovat přímo. Od té doby, co máte nové stránky jsem to vzdala. Vyhovovalo mi rozdělení TN na jednotlivé zprávy, kdy jsem si mohla vybrat, kterou budu sledovat. nyní je to zcela nemožné. Budete s tím něco dělat nebo si zde můžeme pouze zanadávat? 
29.10.2008 18:10
énových, rychloupínacích, zahradních a víceúčelových sítí'".
Buď je to náhoda nebo schoda jmen? Tak mě to silně připadá reklama na výrobek a našel jsem jenom jednoho prodejce viz. výše uvedeného. A zajímalo by mě jestli se tímto případem bude zabývat Rada pro reklamu. 
01.11.2008 10:11
dobrý den,můžete mi poradit pro sehnání adresy prodejce nebo výrobce magnetizéru na úpravu vody vysílaného ve vašem pořadu v půli září 2008. Děkuji pepa 
08.11.2008 19:11
se tímto případem bude zabývat Rada pro reklamu.

Vy jste našel prodejce? Mi by se takováto síť hodila a já prodejce nenašel v žádném z mnou jmenovaných prodejen. Reklama nereklama ... kde bych to sehnal. Díky 
10.11.2008 21:11
dobry vecer,
zaujala me reportaz o simulaci koupelen. nevite nekdo kdo tuto sluzbu nabizi? celkem bych se nechal inspirovat

diky tomas liberec ;) 
11.11.2008 12:11
zdravím všechny,
mohl by mi někdo poradit, kde se dají koupit komposity na terasu nebo chodníčky jak o tom 21.9. mluvil p.Klaban? 
12.11.2008 13:11
adresa je http://www.miju.cz 
12.11.2008 15:11
Dobrý den,stavíme RD střední velikosti (dům Alfa od Gservisu) a v tuto dobu řešíme topení.Je jasné,že budeme mít elektrický kotel a výkonu 15kw,ale jako další topení se rozmýšlíme.Počítáme s krbovou vložkou,ale potřeboval bych radu jestli je lepší krbová vložka s výměníkem teplé vody nebo rozvod vzduchových prúduchu do jednotlivých místností?Slyšel jsem,že ve vzduchových průduchách se časem tvoří plíseň vlivem srážení studeného a teplého vzduchu.Dole máme v plánu podláhové topení+1 těleso v jídelně a jedno těleso v pracovně.Nahoře pouze tělesa nebo právě zmiňované průduchy.Ještě jsme dostali radu,že by bylo dobré vyvést jen jeden průduch za vložkou skrze zeď a tam nechat stoupat teplo nahoru.Předem děkuji a těším se na odpověď a radu. S pozdravem J.Minařík 
15.11.2008 09:11
marně sháním český výrobek - termoizolační stěrka, kde se to dá koupit???..... 
20.11.2008 07:11
tak jsem našla na netu jen nějakéj Avitop.... je to ono???!!!! 
20.11.2008 16:11
tily ... nemůžu je sehnat :(
Díky. 
23.11.2008 19:11
afdd 
23.11.2008 19:11
Prosím o radu.Praská mi omítka a chci tam dávat drhanou. co mám udělat aby nepraskala stále. dík 
24.11.2008 07:11
čky je poměrně velký odpad a když se to neumí, tak může vypadat příšerně. Pokud stěny nejsou před položením perliny vyrovnané, tak je to potom na drhačce znát i když to dělá profík.
Lenka 
24.11.2008 14:11
Vážení

Mohli by jste se, prosím, víc věnovat modelářům. Vláčky byly fajn a letadel málo. Je to zajímavá oblast. Viděl jsem nějaké videa modelů tryskových letadel, motorek, ponorek atd. Možná by to zaujalo. 
1 2 3 4 5 6 7 další