RECEPT: Salát s pampeliškovým dresinkem, ředkvičkami a grilovaným kuřetem

Publikováno 1. 4. 2017

Na první pohled nesourodá kombinace vám učaruje snětí chutí. To si zamilujete!

 

Potřebujeme:
kuřecí prso s kůží
1 ks mrkve 
2 hrsti listů salátu Baby jam
1 svazek ředkviček 
2 lžíce pampeliškového medu 
Balsamicový olej 
Olivový olej 
Citron, sůl, pepř

Prso nasolíme, lehce opepříme, prošpikujeme máslem. Opečeme z obou stran na pánvi a dáme dodělat do trouby na 160 °C cca na 10 minut. Vyndáme a necháme odpočinout. Můžeme na něj položit plátek bylinkového másla. A připravíme dresink: Med smícháme s olejem a balsamicem, lehce posolíme, přidáme pár kapek citrónu a rozšleháme. Oprané listy necháme okapat, poté natrháme, přidáme do nich nakrájené ředkvičky, mrkev na nudličky, dresink a promícháme.

Loskuták: Recept jarní salát s pampeliškovým dresinkem
Zdroj: Nova.cz

 

 

 


NEPROPÁSNĚTE:

RECEPT: Jehněčí mleté s čerstvými bylinkami, česnekovým zákysem a pikantním kuskusem

RECEPT: Kachní jatýrka na majoránce

RECEPT: Kuřecí kari s bambusem


Nova.cz